Maand van het gebit

Veel baasjes van honden en katten hebben niet in de gaten dat hun huisdier gebitsproblemen heeft. Dit komt omdat het gebit wel heel ernstig moet zijn voordat uw huisdier echt stopt met eten. Verschijnselen die u kunnen opvallen zijn:

  • stinkende adem
  • verkleuring van tanden door tandplaque of in een verder gevorderd stadium tandsteen.
  • overmatig veel kwijlen
  • bloedend tandvlees
  • slechter harde brokken eten of niet goed kauwen.
     

ImageU kunt deze maand bij ons terecht voor een gratis gebitscontrole van uw huisdier bij onze paraveterinairen. Neem bij voorkeur telefonisch contact op voor een afspraak. U krijgt ook nog eens een leuke goodiebag mee naar huis! (zolang de voorraad strekt)

Zij beoordelen de toestand van het gebit van uw huisdier, geven u direct advies over de verzorging van het gebit van uw viervoeter en kunnen het tanden poetsen demonstreren. Eventueel wordt er een gebitsbehandeling onder narcose geadviseerd en indien nodig wordt uw huisdier dan eerst nagekeken door een dierenarts.

Bekijk hieronder het korte instructie filmpje waarin u stap voor de stap de tanden leert poetsen bij uw hond:

Ook uw kat kunt u de tanden poetsen! Bekijk in het korte filmpje hieronder hoe u dit het beste kunt aanpakken:

ImageVerder geven wij 10% korting op alle gebitsverzorgende producten van Orozyme®. Zoals kauwstrips en -sticks, tandpasta en poeder voor door het voer (handig bij katten!)

 

Daarnaast bieden wij u een speciale gebitsverzorgende voeding aan, Dental Diet van Royal Canin®, met 50% korting! U krijgt deze korting op Imagede hoeveelheid waar uw dier maarliefst een maand van kan eten! (Deze aanbieding geldt uitsluitend voor dieren die voor het eerst starten met deze voeding) Voor uw kat krijgt u bij aankoop van de volgende verpakking zelfs nogmaals 50% korting!

De speciale structuur van deze brokjes zorgt voor een mechanische reiniging van het gebit tijdens het kauwen en helpt daardoor de vorming van tandplaque en tandsteen voorkomen.

Tot slot hebben we gebitsondersteunende Dental care snacks van Hill's® deze maand 1 + 1 gratis!

Image

 

Neem gerust contact op voor vragen of voor het maken van een afspraak voor een gratis gebitscontrole.