Videoconsulten

In deze tijd met alle risico’s en restricties rondom het Corona virus snappen we dat u niet altijd met uw dier naar die dierenarts wilt komen, maar dat u wel behoefte heeft aan overleg met uw dierenarts.
Om in deze behoefte te voorzien bieden wij vanaf heden de mogelijkheid een videoconsult te doen via WhatsApp bellen. Hiermee heeft u live contact met uw dierenarts, en ook de mogelijkheid uw dierenarts uw dier te laten zien.
Als u twijfelt of u met uw dier naar de praktijk moet komen, of vervolg begeleiding nodig heeft bij bijvoorbeeld wondverzorging, dieetkeuze of aanpassing medicatie. We kunnen niet alles via een videoconsult doen, maar we hopen zo de contact momenten te verminderen en u toch goed van dienst te kunnen zijn.

U kunt een videoconsult telefonisch via de assistente inplannen, of via ons online afspraken systeem. (u dient dan wel voor de vestiging Echt of Roermond te kiezen, omdat de videoconsulten op deze 2 locaties gepland kunnen worden) Zorg dat we uw juiste mobiele telefoonnummer hebben en dat u goed bereikbaar bent op het tijdstip dat wij u gaan bellen!