Vacature gezelschapsdierenarts

VACATURE GEZELSCHAPSDIERENARTS  (M/V)

Dierenkliniek Hoogveld is een kliniek voor gezelschapsdieren met vestigingen in Echt, Herten, Susteren en Roermond.

In onze klinieken werken totaal 9 dierenartsen gezelschapsdieren, 18 assistentes, een praktijkmanager en 1 administratief medewerker.

De kliniek is goed geoutilleerd en oefent zowel eerste- als tweedelijns diergeneeskunde uit op velerlei disciplines, waaronder chirurgie, echografie, orthopedie, interne, tandheelkunde en doorverwijzingen. De praktijk beschikt over echo, digitale röntgen, anesthesie en analyseapparatuur waardoor uitgebreide bewaking, verpleging en operaties mogelijk zijn. 24 uurs zorg bieden wij in de opnameruimte met plekken voor honden en katten en/of andere kleine huisdieren.

Wij zijn op zoek naar een gezelschapsdierenarts met minimaal 2 jaar ervaring (m/v) 

Profiel:  Wij zoeken een dierenarts met aantoonbare ervaring,  goede kennis en vaardigheden, maar vinden de omgang met de klant en dier ook erg belangrijk. We verwachten dat onze nieuwe dierenarts uitblinkt in communicatieve vaardigheden en een teamspeler is. Diergeneeskundig verwachten we dat de kandidaat streeft naar de beste diergeneeskundige zorg voor het dier en dat hij of zij zich verdiept in een van de disciplines.    

Ook dierenartsen die een leuke en inspirerende werkplek zoeken, worden uitgenodigd te solliciteren.

Wij zoeken een collega die:

 • bewust kiest voor een 24/7 praktijk, omdat diergeneeskunde met ambitie ook continuïteit in zorg met zich meebrengt, hetgeen betekent dat je deelneemt aan de diensten
 • minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring;
 • die doordenkt en doorgaat waar andere afhaken;
 • die graag mét ons zijn/haar kwaliteiten wil inzetten om de diergeneeskunde naar een hoger niveau te tillen;
 • die onderschrijft dat zich ontwikkelen tot een echte basis dierenarts een voorwaarde is voor de ontwikkeling in specifieke of meer specialistische onderdelen. En dan ook  bereid is om juist in deze basis jaren lang te investeren.
 • die zichzelf ook buiten de werktijden blijft ontwikkelen als mens en als dierenarts
 • die een intrinsieke motivatie heeft om protocollair en teamgericht te werken
 • die Duits spreekt of bereid is dat te leren

Wij bieden:

 • Een uitdagende baan van 20 tot 40 uur (in overleg) voor een ambitieuze dierenarts die zich echt wil verdiepen. Er zijn voldoende mogelijkheden tot opleiding en nascholing voor persoonlijke en veterinaire ontwikkeling.
 • Een leuk en enthousiast team van dierenartsen en assistenten
 • Een leuke en gevarieerde klantenkring
 • De werkzaamheden zullen sterk afhangen van kwaliteit en ervaring en hoe deze in het team zijn in te passen.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Drs. W. Winkelmolen, telefoonnummer 0475 485151

Uw sollicitatiebrief en CV kunt u per post sturen naar Dierenkliniek Hoogveld, T.a.v. mw. M. Meijers, Hoogveldsweg 34, 6102 CB Echt of per email naar : m.meijers@dierenkliniekecht.nl