Over ons

Dierenkliniek Hoogveld beschikt binnen diverse vakgebieden over zeer uitgebreide kennis, onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden die (na verwijzing) ook beschikbaar zijn voor patiënten van andere dierenartsenpraktijken.
U kunt bij ons terecht voor:

Door middel van gericht onderzoek proberen we altijd eerst tot een diagnose te komen, alvorens over te gaan tot behandeling. Daarbij wordt ter dege rekening gehouden met het welzijn van het dier en de wensen van eigenaar en verwijzend dierenarts.

De eigenaar wordt aan het einde van elk onderzoek uitgebreid geïnformeerd over de bevindingen en de verdere behandeling en vooruitzichten. De verwijzend dierenarts ontvangt telefonisch of schriftelijk een rapportage met relevante informatie over ziektebeeld, behandeling en controle. Indien nodig of gewenst kunnen digitale röntgenfoto´s of echobeelden worden meegegeven. Verdere behandeling, controle en afgifte van medicatie zal indien mogelijk plaatsvinden bij de verwijzend dierenarts. Wij blijven daarbij te allen tijde bereikbaar voor nadere informatieverstrekking aan eigenaar en verwijzend dierenarts.

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Het is verstandig om erbij te vermelden dat het om een doorverwijzing gaat zodat we voldoende tijd voor u en uw dier kunnen inplannen.

 Doorverwijsformulier (Word) Doorverwijsformulier (PDF)