Wij gaan over op diervoeding van SPECIFIC®

Wij zijn continue bezig om de kwaliteit van onze dierenkliniek te verbeteren, zodat we u als klant altijd een optimale service en hoogwaardige producten kunnen aanbieden.
Onze dierenartsen en assistentes houden de kennis over nieuwe technieken en hoogwaardige producten nauwgezet bij. In dit kader hebben wij ons assortiment honden- en kattenvoedingen onlangs kritisch tegen het licht gehouden. Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten om als huismerk SPECIFIC® voedingen te adviseren. SPECIFIC® maakt gebruik van duurzame dierlijke eiwitbronnen en ondersteunt lokale goede doelen zoals Stichting De Noordzee. 
De voedingen van SPECIFIC® worden gekenmerkt door het gebruik van de beste kwaliteit grondstoffen en een uitstekende smaak. Een bijkomend voordeel voor u is dat de SPECIFIC® voedingen  gunstiger zijn qua prijs, u kunt gebruik maken van een kennismakingskorting en een 5+1 gratis spaarkaart systeem. 
Vanaf OKTOBER is het assortiment van SPECIFIC® bij ons verkrijgbaar. 
De voedingen van Royal Canin® blijven bij ons verkrijgbaar, maar hebben we beperkt voorradig. We raden u dan ook aan om van tevoren contact op te nemen, indien u nieuwe Royal Canin® voeding wenst op te halen voor uw dier. De voedingen van Hill's® gaan volledig uit ons assortiment.

Vanwege het feit dat wij ervan overtuigd zijn dat de overgang naar een SPECIFIC® voeding voor u en uw huisdier een positieve ervaring zal zijn, krijgt u op alle voedingen van SPECIFIC® een 100% smaakgarantie. Dat betekent dat u uw geld volledig retour krijgt indien uw huisdier de voeding niet accepteert.
Als u voor de eerste keer SPECIFIC® voeding meeneemt voor uw dier, zullen we u een overgangsschema meegeven, zodat uw dier en zijn/haar maag en darmen, langzaam kunnen wennen aan de nieuwe voeding.
Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.