Vacature gezelschapsdierenarts met ambitie

Dierenkliniek Hoogveld is dé plek voor de beste zorg voor gezelschapsdieren! Onze kliniek heeft maar liefst vier vestigingen, gelegen in Echt, Roermond, Herten en Susteren. Wij zijn de thuisbasis van een fantastisch team van tien getalenteerde gezelschapsdierenartsen, 25 enthousiaste superhelden die de functie van paraveterinair tot een hoger niveau tillen. Daarnaast hebben we nog ondersteunend personeel in de vorm van een praktijkmanager, administrateur, administratief en facilitaire medewerkers.

Onze kliniek is uitgerust met geavanceerde apparatuur en biedt eerste- en tweedelijns diergeneeskunde op diverse discipline, waaronder chirurgie, echografie, orthopedie, interne diergeneeskunde, tandheelkunde, oogheelkunde en doorverwijzingen. Wij beschikken over state-of-the-art faciliteiten, waaronder een CT-scanner, echoapparatuur, digitale (dentale) röntgen, anesthesie en analyseapparatuur waardoor uitgebreide bewaking, verpleging en operaties kunnen bieden.

Als klap op de vuurpijl bieden wij ook 24-uurszorg in onze opnameruimte, met plaats voor honden, katten en andere kleine huisdieren. Kortom, bij Dierenkliniek Hoogveld staat de gezondheid van de huisdieren voorop.

Ben jij een ambitieuze gezelschapsdierenarts die wil groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons geweldige team en werk samen met ons aan de beste zorg voor onze harige vriendjes.

Wij zijn op zoek naar een top-performer die:

 • Niet stopt voordat het probleem is opgelost en verder denkt waar andere afhaken;
 • Er een kick van krijgt om samen met ons de diergeneeskunde naar nieuwe hoogtes te tillen;
 • Overtuigd is van de waarde van een sterke basis als dierenarts en bereid is om in deze fundamentele kennis te blijven investeren, naast alle andere mogelijkheden die we te bieden hebben;
 • Als geen ander begrijpt dat hoogwaardige zorg voor onze harige vriendjes geen 9-tot-5 baan is, maar eerder een passie die 24/7 doorgaat;
 • Een mondje Duits spreekt of enthousiast is om de taal te leren.
 • Beschikt over een afgeronde opleiding diergeneeskunde en geregistreerd is in het register van diergeneeskunde.

Wij bieden:

 • Een baan met enorm veel uitdagingen waarin je tussen de 28 en 40 uur (in overleg) aan de slag gaat en jezelf kunt ontwikkelen. Daarbij zijn er talloze interne en externe mogelijkheden voor opleidingen en nascholingen op zowel persoonlijk als veterinair vlak.
 • Een gezellig en enthousiast team met fantastische personeelsuitjes.
 • Een zeer interessante en gevarieerde klantenkring die ons blijft uitdagen.
 • Een werkomgeving waar oog is voor werk-privé-balans en de medewerkers gehoord worden.
 • Een marktconform salaris volgens de cao veterinaire sector.

Aan de slag met die pennen! Schrijf een onweerstaanbare motivatiebrief en stuur hem samen met je CV via de e-mail sturen naar mw. Hiske Kremer: h.kremer@dierenkliniekecht.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen Drs. W. Winkelmolen,

Telefoonnummer: 0475 485151