Wir sind auf die Behandlung von Haustieren spezialisiert und bemühen uns um optimale Pflege und persönliche Betreuung. Sie finden uns in Limburg an der Maas mit Standorten in Echt, Roermond, Herten en Susteren.

unser Fachwissen
 • CT scan

  Afbeelding
  CT scan
  Een CT scan biedt uitkomst als een röntgenfoto of andere onderzoek niet voldoende informatie geeft. Het kan zeer gedetailleerd structuren weergeven in het lichaam en is bijvoorbeeld nodig voordat we een hernia operatie kunnen uitvoeren.
 • Kijkoperatie

  Afbeelding
  laparoscopische sterilisatie
  Laparoscopie is een kijkoperatie. Bij een laparoscopie kijkt de dierenarts met een kleine camera in de buik van uw dier en kan direct een operatie uitvoeren, bijvoorbeeld een sterilisatie.
 • Gebitsbehandeling

  Afbeelding
  gebit kat
  De tandheelkunde binnen dierenkliniek Hoogveld vindt plaats op een hoog niveau. We beschikken over uitgebreide en moderne narcose- en gebitsapparatuur. Een aantal dierenartsen hebben zich toegelegd op de tandheelkunde en volgen daar ook uitgebreide nascholing in.
 • Kruisbandlaesie

  Afbeelding
  uitleg knieoperatie
  Heeft uw hond een gescheurde kruisband? Onze dierenarts Michel Willems opereert wekelijks meerdere knieën via moderne technieken.
 • Echografie

  Afbeelding
  echo hart
  U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid echografisch onderzoek van de buik, van het hart en bij Wilbert Winkelmolen kunt u specifiek terecht voor screening op ectopische ureteren.
Afbeelding
wegen kat

Unsere Klinik behandelt eine breite Palette von Krankheiten bei Hunden, Katzen, Kaninchen und anderen Haustieren

ZU KRANKHEITEN

Afbeelding
para risk kat
Doe de online risico check op parasieten specifiek voor uw dier!
Afbeelding
laparoscopische sterilisatie
We kunnen nu in Roermond ook steriliseren via een kijkoperatie!
Afbeelding
allergie huisdieren
Allergie bij huisdieren