Chirurgie

In onze kliniek zijn verschillende operaties mogelijk. Hieronder staan de veel voorkomende ingrepen. We doen echter nog veel meer operaties, die we hier niet allemaal kunnen noemen. Voor vragen kunt u ons het beste bellen of mailen.

Afbeelding
operatie

Onderzoek vooraf

Voor de operatie doen wij een klinisch onderzoek bij uw dier. Daarbij bekijken we of de patiënt een verhoogd risico heeft. Zo nodig wordt dit aangevuld met verder onderzoek, zoals bloedonderzoek, ECG of een echo van het hart.

Mocht uw dier een verhoogd risico hebben, dan zullen we dit eerst met u bespreken. Verder krijgt u, als u dat wilt, een offerte van de te verwachten kosten.

Afbeelding
narcose apparaat

Bewakingsapparatuur

Wij geven onze patiënten de beste zorg. Tijdens de operatie houden wij uw dier constant in de gaten via bewakingsapparatuur, zoals hartbewaking en een ademhalingsbewaking. Het narcoseapparaat kan de patiënt zo nodig automatisch beademen.

Risico's 

Iedere narcose heeft natuurlijk een risico, net zoals bij mensen. Met ons klinisch onderzoek vooraf en onze bewakingsapparatuur beperken we de risico's wel tot een minimum.

Via onderstaand filmpje kunt u zien hoe rustig uw hond bij ons onder narcose wordt gebracht: